Rita és Dusan

Rita és Dusan az a páros akikkel a kapcsolatunk az esküvőjük óta baráti és folyamatos maradt. Azt hiszem bátran kijelentem, hogy nagyon megszerettük őket, fantasztikus emberek.

Az esküvői film elkészüléséért időt és energiát nem kímélve rengeteget tettek. Volt szerencsénk forgatni velük Irországban, Szlovákiában és Horvátországban. Minden esetben alárendelték magukat mind nekünk filmeseknek mind pedig a fotósoknak. Nagyon céltudatosan választottak helyszíneket és Ők voltak azok akik egy szlovákiai városban Füleken, az esküvőjük helyszínén először “forradalmasították” a Füleki várban történő házasságkötést 🙂 .

1 reply
 1. Rita
  Rita says:

  Drága Peti és Zoli!

  Amikor készülődtünk az esküvőnkre, lázasan keresgettük a legjobb embereket arra, hogy megörökítsék életünk legszebb napját. Amikor megtaláltunk Benneteket, tudtuk, hogy a Ti munkátok más, mint a megszokott videók.. pont az, ami nekünk kell!!! Az esküvőnk leforgása után kiváncsian vártuk a mi filmünket és amikor végignéztük, hihetetlen érzés volt, mesében éreztük magunkat, egy hollywoodi film főszereplőinek. Sokkal több volt, mint amire vártunk! Benne volt minden- szerelem, szeretet, család, barátság, mindenféle érzelem, meghatottság, vidámság… egyszóval MINDEN, ami mi vagyunk.
  Az eljegyzési filmünk volt az első, ami hűen tükrözte, hogyan élünk külföldön a szeretett családunktól távol, de jobbnál jobb barátokkal körbevéve. Ezt a filmet az esküvőnkön mutattuk be és nagyon-nagy sikert aratott. A trailerünk láttán remegő kezekkel és potyogó könnyekkel hívtalak Benneteket, hogy nem bírunk magunkhoz térni…ugyanez volt a helyzet a nagy esküvői filmünkkel és ezzel a higlight filmmel kapcsolatban is. Szavak nincsenek, hogy milyen hálásak vagyunk Nektek a sok munkáért és energiáért, amit beleadtatok amikor együtt forgattunk. A LEGJOBB VÁLASZTÁS vagytok minden házasulandó pár számára. Kedves esküvőre készülők! Ne hezitáljatok, hívjátok a Fiúkat! Garantált a boldogság és az elégedettség, amikor megnézitek majd a TI FILMETEKET! Zoli és Peti nem csak profik, de rendkívüli jópofa és barátságos emberek, akik feloldanak minden gátlást és a velük való “munka” minden egyes pillanata szórakozás és örökreszóló élmény! Mégegyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!!

  RIta&Dusan

  Válasz

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

WordPress spam blocked by CleanTalk.